Doopdienst, 2 februari 2014, 10:00 uur

A.s. zondag  wordt Dayn Benjamin gedoopt, zoon van Mark en Lizet Stolk, van Rootselaarstraat 24, Nijkerkerveen.
Voor Mark en Lizet speelde het gedicht 'voetstappen in het zand' een grote rol in hun leven. Aan de hand daarvan lezen we Jesaja 43 uit, waar God aan het volk Israël belooft dat HIj ze niet in de steek laat.
Aan de ene kant lijkt Jesaja 43 op het populaire gedicht, maar we zullen ook ingrijpende verschillen ontdekken. We gaan in op de vraag welke rol geloofservaringen, waarvan het gedicht een goed voorbeeld is, kunnen en mogen spelen in ons geloof.