Startzondag + zangdienst, 14 september 2014

Zondag 14 september is er de startzondag. Voor de dienst willen we met elkaar ontbijten. Er zullen veel ontmoetingen met de Bijbel en met elkaar georganiseerd worden dit winterseizoen. Elkaar ontmoeten tijdens een maaltijd vond de voorbereidingsgroep een mooie start. Het thema van de dienst is ‘kleur bekennen’. Dat heeft twee kanten: je durft er voor uit te komen dat je gelooft, en je bent als gemeente ook heel verschillend. We zijn veelkleurig. Paulus helpt ons hopelijk verder door wat hij geschreven heeft in Efeziërs 3 en 4 om in onze veelkleurigheid kleur te bekennen!

’s Avonds is er een zangdienst. Een koortje van gemeenteleden zal hun bijdrage leveren, daarnaast zullen Hugo Doornhof en Bas van de Pol als trompettisten hun bijdrage leveren. We zullen overwegend bekende liederen zingen uit het oude en nieuwe Liedboek en uit de bundel van Johan de Heer.