Doopdienst & jeugddienst, 28 september 2014

Zondag 28 september zullen er drie kinderen gedoopt worden:  Johan Justin van Dasler, Cheyenne Gabriëlle van Dusschoten en Guus van der Kieft.

Na de doop gaan we zoals gebruikelijk lezen uit de Bijbel, en maken we een begin met het lezen uit Genesis. We lezen Genesis 25:19-34.

Daarin lezen we over de geboorte van Esau en Jakob. In de komende weken kies ik lezingen waarin we het leven van Jakob volgen. Het zal trouwens telkens ook een keuze uit zijn leven zijn, omdat we in de periode van Advent weer gelijk op gaan trekken met het thema van de kindernevendienst.

’s Avonds is er een jeugddienst met het thema ‘sleutel tot geluk’. Een uitdagend thema! We zijn allemaal op zoek naar geluk, zeker als je jong bent sta je aan het begin van die zoektocht. Is geloven in Jezus de échte sleutel tot geluk? Zo simpel is dat antwoord niet te geven. Hoe dan wel? Kom naar de jeugddienst en geniet ook van het koor ‘Say yes’ uit Zwartebroek!

BV