Protestantse Kerk in Nederland
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen
 
 

Kerstnacht, eerste kerstdag en tweede kerstdag.

Tijdens de Kerstnachtdienst zullen we veel samen zingen met het koor Halleluja. De beste manier om onze dank te uiten voor het Kerstkind is God loven met onze liederen! Het thema is ‘Dreaming of a white Christmas’. Gods droom met deze wereld krijgt bij de geboorte van Jezus een beslissende wending. Naast Halleluja zullen ook blazers van Concordia hun medewerking verlenen en zullen Kristel en Jade v.d. Male de Schriftlezingen verzorgen.

Tijdens de dienst op eerste Kerstdag lezen we uit Johannes 1, waar Johannes terug grijpt naar het scheppingsverhaal uit Genesis 1 om duidelijk te maken wie Jezus is. Ria Vries-de Heer zal onder begeleidend orgelspel van Rien van Boeijen de lezingen verzorgen, Gerard Elbertsen zal een gedicht lezen én er zal een verhaal voor de kinderen zijn van Max Lucado met de titel ‘Niemand is zoals jij’. Daarnaast is het een hele mooie traditie dat Hugo Doornhof en Bas v.d. Pol als trompettisten de gemeentezang samen met het orgel zullen begeleiden!

Tijdens de viering van de Kindernevendienst op de tweede Kerstdag zullen we  met de kinderen en iedereen die deze dienst bij wil wonen, vieren dat Jezus is geboren. We zien uit naar de dag dat Jezus komt, net zoals Maria uit keek naar het moment dat Jezus kwam. Deze dienst is het thema 'verwachten'. 
Er is veel medewerking van de kinderen en andere gemeenteleden. Nel Vlijm (orgel), Frank van de Veen (piano), Eveline van den Brink (dwarsfluit), Erik van Winkoop en Sofie Versteeg (violen) zullen ons muzikaal begeleleiden. De kindernevendienst nodigt iedereen van harte uit. 

 

Kent u iemand die ook deze
mail zou willen ontvangen?
Stuur dan dit mailtje door. 
Door op de onderstaande link te
klikken kan iedereen zich
aanmelden voor de informatiemail. 
Ik wil me ook aanmelden!
Deze mail gaat vaak over de de
komende kerkdienst waarin ds
B.G. Versteeg voorgaat. En een
enkele keer over iets anders. 
Het is niet noodzakelijk om
gemeentelid te zijn van de
Eben-Haëzerkerk. Iedereen
mag/kan zich aanmelden voor
deze mail. 
 
 
 

kerkdienst/Zendingsdienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 18:45
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 27-10-2019 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 27-10-2019 om 18:45
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 03-11-2019 om 10:00
meer details

kerkdienst/Zangdienst
datum en tijdstip 03-11-2019 om 18:45
meer details

Dankdag
datum en tijdstip 06-11-2019 om 19:30
meer details

kerkdienst/Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 10-11-2019 om 10:00
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.