Kerkdienst, 18 januari 2015, 10:00 uur. Bevestiging ambtsdragers.

A.s. zondag mogen we twee nieuwe ouderlingen bevestigen (Ria v.d. Schuur en Ingrid Willems) en drie ouderlingen herbevestigen: Klazien van Halen, Henriëtte Melissen en Marco Nederhand. Ook nemen we afscheid van Heidi v.d. Sluijs als ouderling.
We mogen heel dankbaar zijn dat de kerkenraad bijna weer voltallig is!
In de komende weken, tot aan de 40 dagentijd, lezen we uit het evangelie volgens Lucas. Dit keer hoofdstuk 3:15-22. Hier hoort Jezus bij de doop hele bijzondere woorden: ‘Jij bent mijn geliefde Zoon, in jou vind ik vreugde’. Eigenlijk is dit de bevestiging van Jezus voordat hij aan zijn openbare optreden begint. Een gedeelte wat volgens mij heel passend is in deze bevestigingsdienst.
We zullen voor de eerste keer zingen uit het nieuwe Liedboek. Omdat alle liederen voortaan op de beamer geprojecteerd worden is de overgang naar een nieuwe bundel wat minder voelbaar. Bovendien staan er veel liederen uit de vorige bundel in. In het begin zullen we proberen zoveel mogelijk bekende liederen te zingen. Het neemt niet weg dat er ook prachtige nieuwe liederen in staan, waar we ook a.s. zondag al van kunnen genieten.