Doopdienst, 1 februari 2015, 10:00 uur

Aanstaande zondag mogen we drie kinderen dopen! Het zijn Bink van Bloemendaal, Ferry Paulus van Plaggenhoef en Pepijn van de Pol. Drie jongetjes, voor alle ouders het derde kind en ook allemaal in Amersfoort geboren.
Tijdens het doopgesprek merkten we ook hoeveel overeenkomsten er waren, ook als het gaat om staan in geloven.
Na de doop luisteren we naar het verhaal over de wonderbaarlijke visvangst uit Lucas 5:1-11
Na de wonderlijke visvangst volgen Petrus, Johannes en Jacobus Jezus om vissers van mensen te worden!