Vooruitblik op kerkdiensten

Het Adventsproject van de kindernevendienst trouwens ‘Spoor van licht’.
Er wordt telkens gelezen uit het boek Lucas. Op de momenten dat ik voorga probeer ik ook in de verkondiging aan te sluiten bij het project van de kindernevendienst en wellicht dat gastvoorgangers dat ook doen. Daarom hierbij alvast de Schriftgedeelten:

27 nov: Lucas 1:5-25
4 dec:  Lucas 1:26-38
11 dec: Lucas 1:39-56
18 dec: Lucas 1:57-80

Kerstfeest is hét christelijke feest wat ook gevierd wordt door veel mensen die weinig of niets meer met geloven hebben. Dat we ook als kerkelijke gemeenschap in deze dagen een gastvrije herberg mogen zijn voor iedereen en dat we goede diensten mogen beleven, waarbij het licht in alle gezelligheid op Jezus mag vallen en dat Hij ons leven mag verlichten!

BV

Omdat het kerkblad één keer per maand uitkomt, is het vaak lastig voor mij om via het kerkblad al de nodige informatie over de kerkdiensten door te geven. Toch kan het goed zijn om vooraf al te weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
Daarom wil ik vanaf kerst via de website al proberen om aan het begin van de week de informatie over de dienst  door te geven.
BV