Zangdienst, 22 maart 2015, 18.45 uur.

A.s. zondagavond is er weer een zangdienst. Het thema is ‘de woestijn zal bloeien’. In Jesaja 35 wordt het beeld geschetst van de woestijn die weer tot bloei zal komen.
We zingen daar ook twee liederen over. Uit de Oude Hervormde Bundel het Lied ‘De dorre vlakte der  woestijnen’ en uit het Nieuwe Liedboek het lied ‘De steppe zal bloeien’.
Verder zijn door de voorbereidingscommissie ook liederen uitgekozen waarin het kruis voorkomt, wat natuurlijk past in deze 40 dagentijd.
Een klein koortje van gemeenteleden zal aan deze dienst meewerken en Marja Overbeek zal één lied voor ons solo zingen.