Kerstnachtdienst. 24 december, 22:00 uur

Een plant moet je water geven, anders zal hij nooit groot worden. Maar als de bodem niet goed is waar die plant staat, dan kun je water geven wat je wilt, ook dan zal ‘ie nooit gaan groeien. In de woestijn is niet alleen weinig regen, maar ook een hele slechte bodem.

Als mens heb je ook een goede bodem nodig! Dat is dat je welkom bent, dat je ruimte hebt om op te groeien. En goede voeding natuurlijk.

Jezus werd geboren en er was geen ruimte voor hem. Hij werd ergens in een voederbak gelegd. Wat zal er van dat kind worden? Uiteindelijk werd hij vermoord en gunde men hem geen enkele ruimte meer op aarde. En uitgerekend dit kind heeft ervoor gezorgd dat wij al 2000 jaar zingen dat Hij vrede brengt en licht……. Hoe bestaat het!

We zullen met elkaar bekende kerstliederen zingen onder leiding van organist dhr. Herman Reijers. Verder zal Zangvereniging ‘Halleluja’ o.l.v. Bert Koelewijn haar medewerking verlenen en ook enkele muzikanten van  Muziekvereniging Concordia.

Tijdens de kerstnachtdienst is er geen kindernevendienst.