Kerstdienst. 25 december, 10:00 uur

Engelen zongen boven de velden van Efratha ‘Vrede op aarde’. Misschien iets van vroeger: engelen. Wat kunnen wij er nu mee dat vroeger engelen in het luchtruim zweefden? Of bestaan engelen vandaag ook? In deze dienst luisteren we naar het bekende kerstevangelie uit Lucas 2 en zullen we stilstaan bij de rol die engelen speelden bij de geboorte van Jezus.
Uiteindelijk draait het in geloven om Jezus, maar hóe we over Jezus horen en Hem kunnen ontmoeten, daar draait het elke kerkdienst om en óók in deze kerstdienst!
Organist Henk van Dunschoten zal samen met de trompetisten Bas van de Pol  en Hugo Doornhof.

De geboorte van Jezus
Lucas 2: 1-14
Thema: Kerstfeest: geef het licht door!

De engelen vertellen de herders dat Jezus is geboren. De herders vertellen het door aan wie het maar wil horen. Dat is de boodschap van vandaag: iedereen mag Gods spoor van Licht zien en vinden. En daarom: geef het licht door!