Kerkdienst zondagavond 3 mei, 18.45 uur, GGG-dienst

A.s. zondagavond is er voor het eerst een Gemeentegroeigroependienst. Tijdens de dienst lezen we uit een Bijbelgedeelte, wat ook in één van de hoofdstukken van het boekje van de GGG besproken wordt: Lucas 16:19-31. Jezus vertelt de gelijkenis van de rijke man en de arme Lazarus.
De dienst zal er grotendeels uitzien zoals een gewone dienst. We zullen in de dienst ook iets over de gang van zaken binnen de gemeentegroeigroepen horen van enkele deelnemers.
Na de dienst is er koffie en willen we over het thema  in kleine groepen verder praten. Natuurlijk zijn ook gemeenteleden welkom die niet op een gemeentegroeigroep zitten!
Het is logisch dat groepen wat minder zichtbaar zijn binnen de kerk, omdat men bij elkaar komt bij de leden thuis. Af en toe is het ook goed om ‘bovengronds’ te komen en ook elkaar te kunnen ontmoeten!