PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Viering Heilig Avondmaal. 8 januari, 18:45 uur

In de avonddienst van deze zondag lezen we opnieuw het gedeelte uit Lucas 3 en dan ook enkele verzen verder. We kijken nu meer naar de rol van Johannes de Doper in de heilsgeschiedenis. Welke rol nam hij precies in als voorbereider op de komst van de Messias? In ieder geval wekte hij torenhoge verwachtingen van de komende Messias. En is het bij Johannes net als bij al die andere mensen die torenhoge verwachtingen wekten, dat uiteindelijk mensen met diepe teleurstelling achterblijven? De rol van Johannes was wel duidelijk: wijzen op Jezus. Het voorbereiden op de komst van de Messias.
Maar wat heeft het uitgewerkt in het leven van de mensen? En welke rol spelen verwachtingen in het geloof in ons eigen leven?
 

 


Vanavond is er geen kindernevendienst.

 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.