PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Pinksteren, kerkdienstzondag 24 mei, 10 uur.


A.s. zondag vieren we Pinksterfeest! Onvoorstelbaar dat we mogen geloven in liefde, in trouw, in een wereld waar God een plan mee heeft. U, ik, niemand zou dat kunnen geloven, tenzij de Here God het ons duidelijk maakt. Zoals Jezus tegen Petrus zei: ‘vlees en bloed heeft u dat niet geopenbaard, maar mijn Vader die in de hemel is’.
Die God die zo dichtbij wil zijn mogen we elke zondag danken en we mogen vieren dat Hij van ons houdt. A.s. zondag maken we een begin met het lezen van de brief van Paulus aan de Efeziërs. Nu merkten we tijdens een pastoraaloverleg van ouderlingen en pastoraalwerkers en ouderenpastores afgelopen week dat het best moeilijk is wat Paulus schrijft. Daarom knippen we Efeziërs 1:1-14 in drie gedeeltes, en tussendoor ontvangt u kort uitleg (een ouderling: liefst in JIp-en-Janneke-taal), waarna alsnog de preek volgt.  En we zingen een loflied tussendoor omdat heel dit gedeelte een loflied is!
Thema van de dienst is: ‘Met het hoofd in de wolken’.
 

 
 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.