Pinksteren, kerkdienstzondag 24 mei, 10 uur.

A.s. zondag vieren we Pinksterfeest! Onvoorstelbaar dat we mogen geloven in liefde, in trouw, in een wereld waar God een plan mee heeft. U, ik, niemand zou dat kunnen geloven, tenzij de Here God het ons duidelijk maakt. Zoals Jezus tegen Petrus zei: ‘vlees en bloed heeft u dat niet geopenbaard, maar mijn Vader die in de hemel is’.
Die God die zo dichtbij wil zijn mogen we elke zondag danken en we mogen vieren dat Hij van ons houdt. A.s. zondag maken we een begin met het lezen van de brief van Paulus aan de Efeziërs. Nu merkten we tijdens een pastoraaloverleg van ouderlingen en pastoraalwerkers en ouderenpastores afgelopen week dat het best moeilijk is wat Paulus schrijft. Daarom knippen we Efeziërs 1:1-14 in drie gedeeltes, en tussendoor ontvangt u kort uitleg (een ouderling: liefst in JIp-en-Janneke-taal), waarna alsnog de preek volgt.  En we zingen een loflied tussendoor omdat heel dit gedeelte een loflied is!
Thema van de dienst is: ‘Met het hoofd in de wolken’.