Kerkdiensten zondag 31 mei: 10 uur Doop- en kinderdienst, 3 uur Siendienst.

A.s. zondag zijn er twee bijzondere diensten! ’s Morgens is er een doopdienst waarin drie kinderen gedoopt worden én daarnaast wordt Jessica Ruitenbeek als volwassene gedoopt en doet belijdenis. Bovendien is het ook een kinderdienst. We hopen met elkaar een feestelijke dienst te beleven. De voorbereidingscommissie koos als thema ‘Water, daar zit leven in’. Een thema wat natuurlijk helemaal past bij het sacrament van de doop.

’s Middags om 15.00 uu begint de Siendienst. Een dienst in de eerste plaats voor mensen met een verstandelijke beperking. We kijken naar Jezus die slaapt op de boot, terwijl de storm steeds sterker wordt. Maar Jezus laat ons niet in de steek!  Ik hoop ook dat het een dienst wordt waarin we allemaal iets mogen ontvangen van Gods liefde. Want, wie we ook zijn, allemaal zijn er  dingen in ons leven,  waarin we beperkt zijn. Juist dat te ontdekken maakt ons open voor Gods onvoorwaardelijke liefde! Welkom dus!!