Kerkdiensten zondag 28 juni 2015: 10.00 uur afscheid kinderen van de kindernevendienst.

Twee bijzondere diensten zijn er a.s. zondag. Allereerst nemen er in de ochtenddienst een aantal kinderen afscheid van de kindernevendienst. De leiding én de jongeren zelf zijn al intensief bezig geweest met de voorbereiding van de dienst.  Het thema is ‘Op zoek naar geluk’. We lezen uit Psalm 37:1-11.
De volgende kinderen nemen afscheid: Naomi Bouw, Carmen Veldhuizen, Zico Nederhand, Olivier Bosman, Jolijn Boerema, Joëlle Bouw, Yinte van Kasteel, Kimberly van Dusschoten en Tom Geurtsen.

’s Middags om 16.00 uur is er de Openluchtdienst. Samen met ds. Helder zal ik de dienst leiden. We hopen op goed weer zodat we als kerk zonder muren open kunnen zijn voor iedereen.
Thema is dan ‘Schatzoeken’ en de gelijkenis over de schat in de akker (Matteüs 13:44-46) zal gelezen worden. Het is heel fijn wanneer u en jij je eigen stoel meeneemt. Van harte welkom!!