PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Kerkdiensten zondag 28 juni 2015: 10.00 uur afscheid kinderen van de kindernevendienst.


Twee bijzondere diensten zijn er a.s. zondag. Allereerst nemen er in de ochtenddienst een aantal kinderen afscheid van de kindernevendienst. De leiding én de jongeren zelf zijn al intensief bezig geweest met de voorbereiding van de dienst.  Het thema is ‘Op zoek naar geluk’. We lezen uit Psalm 37:1-11.
De volgende kinderen nemen afscheid: Naomi Bouw, Carmen Veldhuizen, Zico Nederhand, Olivier Bosman, Jolijn Boerema, Joëlle Bouw, Yinte van Kasteel, Kimberly van Dusschoten en Tom Geurtsen.

’s Middags om 16.00 uur is er de Openluchtdienst. Samen met ds. Helder zal ik de dienst leiden. We hopen op goed weer zodat we als kerk zonder muren open kunnen zijn voor iedereen.
Thema is dan ‘Schatzoeken’ en de gelijkenis over de schat in de akker (Matteüs 13:44-46) zal gelezen worden. Het is heel fijn wanneer u en jij je eigen stoel meeneemt. Van harte welkom!!
 
 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.