Kerkdienst zondag 5 juli 2015, 10.00 uur.

A.s. zondag is er een gewone dienst. Omdat er geen dopelingen zijn gaat de doopdienst niet door. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant zijn er zoveel bijzondere diensten geweest, dat het ook wel weer goed is een gewone dienst te hebben.
We lezen verder uit de brief van Paulus aan de Efeziërs: Efeziërs 4:11-16.
Het thema van de dienst is: ‘geestelijk volwassen worden’. Paulus spreekt de Efeziërs aan om verder te groeien in het geloof en om geestelijk volwassen te worden.