PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Kerkdensten zondag 12 juli 2015. 10.00 uur en 18.45 uuri


A.s. zondagmorgen lezen we verder uit de brief van Paulus aan de Efeziërs. Paulus begint eigenlijk in al zijn brieven met een uiteenzetting wat geloven nu precies is. Je zou dat de bodem van het huis kunnen noemen. De basis van de relatie met God door Jezus wordt in elke brief door hem beschreven. In het tweede deel van de brief legt hij dan uit welke consequenties dat geloof in het dagelijks leven dient te hebben. Hoe ziet het christelijk huis eruit dat gebouwd is op de bodem van de relatie met Jezus? A.s. zondagmorgen lezen we uit Efeziërs 4:17-31, waar het o.a. heel concreet gaat over de vraag  hoe je met boosheid om gaat.
’s Avonds is er de sing inn. De voorbereidingsgroep heeft weer prachtige liederen uitgekozen! De rode draad is dat we soms God als ver weg ervaren, maar dat Hij er altijd is en ons altijd wil vergeven en ons de weg wil wijzen in ons leven.

 
 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.