Pasen. 8 april, 10:00 uur

A.s. zondag vieren we Pasen!
Trompettisten Hugo Doornhof en Bas v.d. Pol zullen hun muzikale medewerking verlenen. Na afloop zullen we ballonnen oplaten. En in de dienst zullen we het verhaal lezen van het lege graf en de verschijningen van Jezus. Ook de volgelingen van Jezus hebben veel los moeten laten, ook hun verwachtingen en hun vaste beelden die ze bij Jezus hadden. Ook voor ons is Pasen een feest van loslaten, en zo hoop en toekomst ontvangen!

De opwekking van Jezus
Johannes 20: 1-23
Thema: Jezus is nieuw leven

God bewijst dat Jezus leeft. Zijn opstandig betekent voor ons het nieuwe leven.