Kerkdiensten zondag 30 augustus 10.00 en 18.45 uur.

A.s. zondag vieren we avondmaal in beide diensten. We ronden ook onze lezingen af uit de brief van Paulus aan de Efeziërs.
In de ochtenddienst concentreren we ons op Efeziërs 6:18 waar Paulus schrijft: ‘Laat u bij het bidden leiden door de Geest’.
Wat bedoelt hij daarmee? ’s Avonds richten we ons op de groet waarmee Paulus de brief afrondt: ‘Vrede zij met de broeders en zussen, en liefde en geloof van God, de Vader, en van Jezus Christus, de Heer’. We staan stil bij het eerste woord: ‘vrede’.
In sommige tradities viert men elke zondag de maaltijd van de Heer. Calvijn wilde dat ook graag zo doen, maar uiteindelijk vieren wij slechts vier keer per jaar het avondmaal. Het is goed om samen als gemeente verbonden te zijn in die ene Heer, die door zijn sterven en opstanding hoop gebracht heeft in deze wereld en in onze persoonlijke levens.