Kerkdienst zondag 13 september 2015, startzondag, 10 uur.

A.s. zondag is het Startzondag! Tijdens de dienst vieren we dat er in het komend winterseizoen weer veel ontmoetingsmogelijkheden zijn.
Een voorrecht om in alle vrijheid bij elkaar te kunnen komen op zondag, en bovendien ook op doordeweekse dagen.
Het thema is ‘Start-finish’. Natuurlijk is er de verbinding met de start-zondag. En straks rond april is er de finish van de winteractiviteiten. Maar we proberen ook te kijken hoe ontmoetingen met God en elkaar starten en hoe we daarin mogen groeien, op weg naar de finish waar de ontmoetingen in volmaaktheid voortgezet mogen worden. We lezen uit Marcus 1:9-15.
En natuurlijk al van harte welkom bij het ontbijt voordat de dienst begint en daarna de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten bij de koffie en tijdens de puzzeltocht. Of bij het groepsgesprek wat in de kerk gehouden wordt.