Kerkdienst zondag 20 september 2015, 10 uur: bediening van de Heilige Doop.

A.s. zondag worden er drie kinderen gedoopt:
Sophie Fiene Smink, Bo is de dochter van Frank Smink en Angelique Ruitenbeek.
Jan Arne en Sem Jacob, Jan en Sem zijn de zonen van Jaap en Annette Brouwer.

Daarnaast maken we een begin met de lezing uit 1 Samuël. In de komende weken kijken we naar het leven van David.
We kennen hem van de vele Psalmen die hij geschreven heeft. Hij groeide uit tot een machtig koning, die de stad Jeruzalem wist te veroveren en daarmee voorgoed zijn naam vestigde. Bovendien beloofde God dat uit zijn nakomelingen de Messias geboren zou worden.  Een dubbele man ook: vroom en godsdienstig. En een man die bruut geweld niet uit de weg ging en bloed aan zijn handen had. En toch een man naar Gods hart. A.s. zondag lezen we hoe hij door God wordt uitgekozen om koning Saul op te volgen (1 Samuël  16:1-13).