PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Kerkdiensten zondag 27 september 2015, 10.00 uur en 18.45 uur.


In de ochtenddienst vervolgen we de lezing uit het boek 1 Samuël. Vorige week zagen we hoe David gezalfd werd door Samuël.
Zondagochtend zullen we zien dat David gevraagd wordt op zijn harp te spelen voor Saul, wanneer deze last heeft van depressieve buien (1 Samuël 16:14-23).
Tenminste, dat zijn hedendaagse woorden. De schrijver van 1 Samuël zegt dat de Heer hem een kwade geest stuurde. Een bijzondere manier waarop David het paleis binnenkomt, en daar uiteindelijk na een hele periode zelf koning zal worden.
 
’s Avonds is er een zangdienst. Een aantal gemeenteleden heeft deze dienst voorbereid. Men heeft de liederen samen uitgekozen en een koortje samengesteld om de wat meer onbekende liederen samen aan te leren. Er zal door twee gemeenteleden solo gezongen worden en we zullen ook mooie Johan de Heer liederen zingen. Het thema is ‘liefde’ en we zullen het bekendste liefdeslied uit het N.T., 1 Korintiërs 13 daarom ook lezen.
Van harte welkom en neem vrienden en familie mee!!


 
 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.