Kinderdienst, 4 oktober 2015, 10.00 uur.

A.s. zondag is er een kinderdienst. Omdat dierendag precies op deze zondag valt, heeft de voorbereidingscommissie een thema gekozen wat verband houdt met dieren: De goede herder.
Deze dienst, waarin we afstemmen op kinderen, zullen we lezen uit Lucas 15:1-7.
Zelf beschouw ik kinderdiensten meestal niet als ‘noodzakelijk kwaad’, maar als dé diensten waar het op aankomt!
Het evangelie is uitgerekend bestemd voor kinderen volgens Jezus. En Hij kón het weten. Een extra verantwoordelijkheid voor mij als voorganger en voor de hele gemeente om samen met onze kinderen het evangelie in kinderliederen te bezingen en in kinderlijke eenvoud te ontvangen!