Jeugddienst, zondag 4 oktober 2015, 18.45 uur.

Zondagavond is er een jeugddienst. Een aantal jongeren zijn het afgelopen jaar naar de EO jongerendag geweest. We sluiten daarom aan bij het thema ‘Jesus is’ (de leeftijdsgroep waarbij bijna alles in het Engels gaat….).
Het is mooi dat sommige jongeren actief zijn geweest met het maken van een filmpje. We zullen luisteren naar het verhaal uit Lucas 18:9-14, de gelijkenis van de Farizeeër en de tollenaar.
De muziek die we zingen past bij jongeren, waarbij een aantal jongeren ons zal ondersteunen bij de zang. En natuurlijk Gino Kalkman op de piano.
Twee keer per jaar een jongerendienst is niet vaak, maar we hopen dat onze jongeren mogen voelen dat ze serieus genomen worden. Dat serieus nemen proberen we te doen door het evangelie zo duidelijk mogelijk uit te leggen én u kunt er aan meewerken om hen serieus te nemen door in de dienst aanwezig te zijn. Van  harte welkom dus!!