Eerste Advent. Zondag 29 november 10.00 uur.

A.s. zondag is de eerste zondag van Advent. We lopen in deze periode samen op met de kindernevendienst.
Het project van de kindernevendienst heet ‘‘Liefdevol aangeraakt’.
Centraal staan de verhalen uit Lucas 1 en 2, waarin we mogen lezen over de aankondiging en de geboorte van Jezus Christus in Betlehem. Op een zeer bijzondere wijze worden de levens van Zacharias en Elisabet en Maria en Jozef veranderd als God elk van hen liefdevol raakt in hun hart. Zij maken deel uit van Gods plan, Zijn liefdevolle belofte komt in vervulling. A.s. zondag lezen we uit Lucas 1:5-25.

Daarnaast maken we een start met het aanleren van nieuwe liederen. We zingen al een hele tijd uit het Nieuwe Liedboek, maar hebben er bewust voor gekozen om vooral de bekende liederen (vaak liederen uit het vorige Liedboek) te zingen.
Omdat er ook hele mooie onbekendere liederen in staan, willen we die stap voor stap gaan aanleren. Een klein koortje van gemeenteleden helpt ons daarbij.