Derde advent, zondag 13 december 2015, doopdienst.

A.s. zondag ontsteken we de derde kaars van Advent. We komen steeds dichter bij het Kerstfeest.
We volgen in de lezingen het project van de kindernevendienst en luisteren naar het verhaal van het bezoek van Maria aan Elizabeth (Lucas 1:39-56).
Ook in deze Adventsdienst zal het koortje ons weer één lied aanleren.
Bovendien mogen we een kind dopen in deze dienst: Bo Erbé. Kortom, we hopen met elkaar een feestelijke dienst te mogen vieren waarbij het wonder van Gods aanwezigheid nooit vooraf te voorspellen is. Aan de andere kant is er altijd de belofte: waar we in zijn naam bij elkaar zijn, al is het slechts met twee of drie mensen, daar is de Levende zelf in ons midden!