Vierde Advent, zondag 20 december 2015, 10 uur.

A.s. zondag is het al weer de 4e zondag van Advent. We lezen samen met de kindernevendienst uit Lucas 1:39-56.
Na de geboorte van Johannes vinden er allerlei bijzondere dingen plaats. Een signaal dat we hier met een bijzonder kind te maken hebben.
En dit kind staat dan weer in verbinding met een kind wat bijzonder in het kwadraat is: Jezus. En met deze woorden doe je Jezus ook weer tekort, want vind maar eens woorden om de betekenis van Jezus uit te drukken. A.s. zondag zal de vraag ‘wie is Jezus?’ niet letterlijk gesteld worden, maar speelt wel op de achtergrond een hoofdrol. Een vraag ook die met ons als gelovigen een leven lang meegaat!