PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Oudejaarsdienst, donderdag 31 december 2015, 19.30 nuur. Nieuwjaar, vrijdag 1 januari 2016, 11 uur

In de dienst op Oudjaar lezen we verder uit Lucas. We luisteren naar het verhaal waarin Jezus als 12 jarige jongen in de tempel achterblijft, tot schrik van zijn ouders,  die hem pas na een dag missen. En daarna met angst en beven op zoek gaan naar hem. Aan de ene kant moet Jezus een zorgeloze jeugd gehad hebben, aan de andere kant zien we in dit verhaal dat in de beste families onbegrip en miscommunicatie aanwezig is.
Op 1 januari komen we om 11.00 bij elkaar in de Steiger, voor een korte gebedsdienst. We zingen een aantal liederen, en staan kort stil bij Lied 911: ‘Rots waaruit het leven welt’. Omdat we op de avond van Oudjaar stil zullen staan bij de angst van Maria en de veiligheid die in geloven geboden wordt, sluiten we daarbij op de eerste dag van het nieuwe jaar aan door dit lied van veiligheid te zingen en er iets over te horen.
 
.


 
 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.