PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Kerkdienst zondag 24 januari 2016: bevestiging en afscheid van ambtsdragers.

A.s. zondag weer een bijzondere zondag! Drie ambtsdragers zullen bevestigd worden (Marieke van de Bunt, Rudi Idema en Jantine Ruitenbeek). Renger van den Akker zal herbevestigd worden in het ambt van diaken.
De ouderlingen Marinus v.d. Brink, Hans van Deuveren, Lina Idema en Ria van Ravenhorst nemen afscheid. Voor Marinus v.d. Brink betekent het ook afscheid nemen van onze gemeente, omdat zij als gezin gekozen hebben naar een andere gemeente te gaan. Dat vinden wij jammer, maar respecteren hun keuze.
Over kiezen zal het gaan in deze dienst. Er zijn ambtsdragers die een keus hebben gemaakt en hun ‘ja’ zullen laten horen. In het Bijbelverhaal uit Lucas 3 zullen we horen dat Jezus in de eerste plaats een ‘ja’ ontvangt van zijn Vader in de hemel en dat hij van daaruit ‘ja’ kan zeggen tegen zijn taak en weerbaar blijkt te zijn wanneer de duivel probeert hem op het verkeerde been te zetten.
We zien uit naar een feestelijke dienst waarin ambtsdragers die vertrekken en die bevestigd worden mooie liederen hebben uitgekozen!
 
 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.