Kerk-School-Gezinsdienst: zondag 31 januari 2016, 10.00 uur.

‘Beloofd is beloofd’ is het thema van de kinderdienst a.s. zondag. Zoals elk jaar is er in januari een Kerk-School-Gezinsdienst.
De kinderen hebben op de basisschool deze week de verhalen van Abraham gelezen. Zondag kijken we terug op het eerste verhaal uit Genesis 12, waarin Abram de opdracht krijgt om op reis te gaan naar een land wat God hem wijst.
Kinderen zullen de Bijbellezingen verzorgen en ook samen met ons bidden.
Jezus vraagt aan ons om te worden als een kind. Dat blijft een uitspraak die mij bezig blijft houden. In een wereld waarin we allemaal ‘groot’ willen zijn, blijft dit een uitspraak om ons dicht bij de Bron van liefde te houden: Jezus Christus die klein wilde worden, zelfs de dood inging om ons te redden!