Kerkdienst zondag 20 maart 2016, 10 uur.

A.s. zondag is de laatste zondag van de veertigdagentijd. Volgende week mogen we Pasen vieren. Deze zondag wordt ook wel ‘Palmpasen’ genoemd, waarbij het verhaal gelezen wordt dat Jezus op een ezel Jeruzalem binnenrijdt en men palmen voor hem op de grond legt. Omdat we het project van de kindernevendienst volgen lezen wij uit een ander verhaal, waarbij we al een aantal stappen verder zijn in het drama: Jezus lijden aan het kruis (Lucas 23:33-43).
Hij roept uit: ‘Vader vergeef hun, want ze weten niet wat ze doen’. Deze woorden zullen centraal staan en het thema van de dienst is ‘Vergeving’.
Voor de dienst zullen een aantal gemeenteleden twee liederen uit het Nieuwe Liedboek met ons zingen (nr. 543 en 552). Diegene die in de laatste zangdienst aanwezig waren hebben het toen ook al gezongen. Het is mooi om op deze manier meer liederen te leren en te kunnen zingen.
.