PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Kerkdiensten: Goede Vrijdag, viering Heili Avondmaal. Zondag 27 maart Eerste Paasdag dienst 10.00 uu

Zoals we gewend zijn vieren we op Goede Vrijdag avondmaal. In een tijd van terroristische aanslagen en geweld vragen we ons af welke plaats het kruis en het lijden van Jezus hierin inneemt.
Op Stille Zaterdag vieren we een vesper van hooguit een half uur. We lezen Paasverhalen uit het O.T. (Exodus en Jona) en uit het N.T. (Romeinen), waarin telkens het beeld van trekken door het water centraal staat.  We zijn een moment stil en bidden en danken.
Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor wie dat wil het teken van doopvernieuwing te ontvangen. Geen verplichting dus, wel een mogelijkheid.
Tijdens de dienst van Pasen zullen de trompetten van Hugo Doornhof en Bas v.d. Pol ons  (naast het orgel bespeeld door Rien van Boeijen) begeleiden bij het zingen van Paasliederen. Thema van de dienst: ‘Er wordt in jou geloofd!’
 
 
 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.