Kerkdienst 17 april 10.00 uur: Jubileumdienst 60 jaar Eben Haëzerkerk.

A.s. zondag mogen we een bijzondere dienst vieren, de jubileumdienst vanwege het 60 jarig bestaan van onze kerk!
Samen met de vorige predikanten ds. Rob Kranen en ds. Giel Schormans zal ik deze dienst leiden. We zullen ieder een deel van de dienst voor onze rekening nemen. En wanneer we het stokje aan elkaar overgeven, zal er een verrassingsmoment zijn, wat ik daarom ook nu nog niet verklap.
Daarnaast zijn diverse musici en zangers al een tijdje bezig met de voorbereidingen van deze dienst: Organist Rien van  Boeijen, pianist Frank v.d. Veen,
trompettisten Hugo Doornhof en Bas v.d. Pol. En de zangers van het gemeentekoortje wat zingt bij de zangdiensten én de musici en zangers van de sing-inn.

Naast ‘toeters en bellen’ hopen we natuurlijk dat voor alles in  deze dienst het licht van Jezus Christus zelf mag schijnen. We lezen verder uit de eerste brief aan de Korintiërs: hoofdstuk 3, vers 9b-22. In al onze menselijke kanten die bij het kerk zijn horen, is het fundament Christus. Als dat werkelijk door de woorden en liederen voor het voetlicht mag komen, dan kunnen we spreken over een geslaagde dienst!
Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een broodje te nuttigen. Van harte welkom dus en tot zondag!

datum en tijdstip 25-08-2019 om 10:00

datum en tijdstip 25-08-2019 om 18:45