Afscheid kndernevendienst. 24 juni 2012, 10:00uur

A.s. zondag nemen een aantal kinderen afscheid van de kindernevendienst: Menno, Aline, Mandy, Teunette, Erwin en Eileen.

Zij hebben ook de liederen uitgekozen voor deze dienst. Het bijbelgedeelte wat we lezen komt uit het rooster wat de kindernevendienst gebruikt: Handelingen 19:21-40. Paulus wordt het leven enorm zuur gemaakt omdat hij over Jezus vertelt. Dat veranderde zoveel in het leven van de mensen in Efeze, bijvoorbeeld dat beeldjes van Artemis veel minder verkocht werden en dat zij dus minder verdienden. Daarom hadden  ze liever dat Paulus zo snel mogelijk vertrok. Veranderingen, je zit er niet altijd op te wachten. Soms denk je dat je er ook niet beter van wordt. Ook als je afscheid neemt van een levensperiode, zoals de kinderen uit groep 8. Niet alle veranderingen zijn ook verbeteringen, maar als God met je meegaat, dan zullen er altijd veranderingen zijn in je leven, dan is Hij er op uit om je leven telkens te veranderen ten goede!