Kerkdienst. 12 augustus 2012, 18:45uur

In de ochtenddienst maakten we vorige week een begin met het lezen uit het boek Genesis. De lezing uit Genesis wil ik ook volgende week in de ochtenddienst vervolgen. In de avonddienst van 12 augustus lezen we uit Psalm 84. Een Psalm die begint met de woorden: 'Hoe lieflijk is uw woning, Heer van de hemelse machten. Van verlangen smacht mijn ziel naar de voorhoven van de Heer. Mijn hart en mijn lijf roepen om de levende God'.
Intense woorden gebruikt de dichter om zijn verlangen naar God en de tempel uit te drukken. Een prachtige Psalm over het verlangen naar God, over veiligheid en geborgenheid. Een prachtige Psalm om verder naar te kijken én met elkaar te zingen!

mails zou willen ontvangen?
Deze gaat vaak over de de
Klik hier: