Zangdienst. 2 september 2012, 18:45 uur

Zondagavond is er er weer een zangdienst. De dienst is mede voorbereid door Marja Overbeek, Nel van Wessel, Aart v.d. Bor en Henk van Dunschoten.
Er zijn mooie liederen uitgezocht uit diverse bundels, oa. Johan de Heer en Tussentijds. Marja zal één lied zingen en een aantal gemeenteleden zullen ook nog hun zangtalent inzetten om een lied te begeleiden.
Het thema is 'Ik heb U lief', n.a.v. Gezang 430.
In de overweging kijken we naar de achtergrond van dit gezang en luisteren we naar de woorden uit 1 Johannes 4, waar Johannes aangeeft dat Gods liefde altijd als eerste er is, voordat wij ooit een keer kunnen zeggen 'Ik heb U lief'

mails zou willen ontvangen?