Startzondag Winterwerk.16 september, 10:00 uur.

Zondag 16 september vervolgen we de lezing uit Genesis en komen uit bij hoofdstuk 16, waar Abram en Sara het niet meer zo goed weten: zouden ze ooit nog wel een kind krijgen? Nu Sara geen kind kan krijgen bedenken ze het plan om slavin Hagar draagmoeder te laten worden.

We vervolgen in deze dienst ook weer het groepswerk in de gemeente. Het winterwerk gaat weer opgepakt worden. Een aantal gemeenteleden zal hierover iets vertellen voordat we aan het eind van de dienst hiervoor gaan bidden.

Het thema is 'zien'. Hoe kijken wij naar elkaar? Hoe kijkt God naar ons? Op welke manier beïnvloedt onze manier van kijken ook ons gemeentewerk?