Doopdienst 10:00 uur + kerkdienst 18:45. 23 september 2012

Zondagmorgen 23 september wordt Fem van Dasler gedoopt (dochtertje van Ernst-Jan & Janine van Dasler, zusje van Kim).
We lezen verder uit Genesis en komen bij hoofdstuk 17. Daar gaat het over de instelling van de besnijdenis als teken van het verbond wat God met Abraham en zijn nakomelingen sluit. Omdat er een nauw verband is tussen besnijdenis en doop is dit een mooi gedeelte om te lezen.

In de avonddienst lezen we uit Psalm 42, en natuurlijk zullen we deze Psalm ook zingen. Het is dus geen zangdienst, omdat deze verschoven is naar een eerdere datum. Wel zullen we voldoende met elkaar zingen. Een prachtige Psalm om naar te luisteren en te zingen en de woorden samen te bidden en mee te nemen in ons leven van elke dag:
Zoals een hinde smacht
naar stromend water,