Kerstnacht, eerste kerstdag en tweede kerstdag.

De kerstnachtdienst verwachten we zoals gebruikelijk het koor Halleluja en leden van Concordia die het geheel muzikaal zullen omlijsten.
We hopen veel bekende liederen te zingen en we luisteren naar het kerstevangelie uit Johannes 1.

Tijdens de dienst van eerste Kerstdag pakken we de draad op uit het boek Ruth. We lezen n.l. uit Matteüs 2, waar over Betlehem geschreven wordt, de plaats die zo vaak voorkomt in het boek Ruth en waar de oorsprong ligt van de familie van David.  Tijdens deze dienst zullen drie kinderen van de kindernevendienst hun muzikale bijdrage leveren. Hugo Doornhof speelt op trompet en we hopen met elkaar in deze donkere dagen het licht van Christus te ontvangen. Zo mogen we biddend op weg zijn en vertrouwen dat de Geest ook in deze periode van Kerst dat licht zal zijn, voor ons en voor allen die in ons dorp en omgeving wonen.

Op tweede Kerstdag is dan de viering van de Kindernevendienst. Ook dat belooft een hele mooie viering te worden. En wat past nu beter bij kerst wanneer kinderen(!) het evangelie verwoorden en uitbeelden van het kerstkind wat geboren is?

kerkdienst/afscheid KND
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10:00