School-kerkdienst. 27 januari 2013, 10:00uur.

Zondag 27 januari is er de jaarlijkse Kerk-School-Gezinsdienst. Het thema is 'kleur bekennen' en komt uit het verhaal over de redding van Noach in de ark. Uiteindelijk neemt God de regenboog als teken om zijn belofte aan te verbinden: nooit meer zal Ik de aarde op deze manier door water laten vergaan. Afgelopen week was is bij klassen van de bovenbouw van de Johannes Calvijnschool en de C.J. van Rootselaarschool. Kinderen stelden prachtige vragen n.a.v. dit verhaal: is het echt gebeurd, leefden de dinosaurussen toen al? Tijdens de dienst zingen we liederen die de kinderen ook hebben gezongen afgelopen week. En het is heel fijn dat we intussen een pianist hebben gevonden zodat de muzikale begeleiding ook helemaal in orde is! Gebed om Gods Geest mag als verdere voorbereiding natuurlijk niet ontbreken. Juist ook in diensten die anders zijn dan anders hopen we ook dat Gods liefde ons mag bereiken in alles wat we horen en zien in deze dienst!