Kerkdienst, 21 april 2013, 10:00uur.

Zondag 21 april volgen we het rooster wat aangereikt wordt vanuit het project 50 dagen op weg met God. We lezen Psalm 65, een lofzang.
Iemand heeft ooit gezegd: Psalmen moet je niet uitleggen, maar die woorden mag je samen bidden en samen zingen.
Het zijn liederen die ons willen helpen in ons contact met God. Zo willen we zondag ook kijken hoe Psalm 65 als lofzang ons kan helpen in het contact met God. En dat doen we door de vraag nog wat groter te maken: hoe kunnen de Psalmen ons helpen in het contact met God?
Psalmen die zo verschillend zijn, waarin klachten, vragen, dank, en lof voorkomt. Hoe kunnen we bijvoorbeeld een lofzang zingen/bidden, terwijl we zelf verdriet hebben?
Naast de Schriftlezing uit Psalm 65 zingen we de volgende liederen:
-Psalm 86:3
- Gezang 21:1,3,7