Pinksteren, 19 mei 2013, 10:00uur.

Zondag 19 mei vieren we de uitstorting van de heilige Geest op het Pinksterfeest. En we vieren dat die Geest ons nooit alleen laat,
en ons wil leiden in ons leven van elke dag! We lezen over Gods komen naar het volk Israël op de berg Sinaï met indrukwekkende tekenen van wind en vuur. Daarna lezen we over de tekenen van wind en vuur tijdens de uitstorting van de heilige Geest op het Pinksterfeest.
Tenslotte lezen we uit het evangelie volgens Johannes, waar Jezus tijdens de afscheidsgesprekken met de discipelen uitlegt dat Hij zal terugkomen (na zijn sterven, opstanding en hemelvaart) en bij hen zal blijven wonen.
Rien van Boeijen is de organist en Erik van Winkoop en Sofie Versteeg (viool) en Eveline v.d. Brink (dwarsfluit) zullen muzikale medewerking verlenen.
We zingen de volgende liederen:
-  Gezang 250:1,2
-  Psalm 149:1,3
- Tussentijds 182:1,2,3,4 ( ’t Is feest vandaag)
-  Psalm 51:5
- Gezang 243:1,2,3,4,5,6,7
- Zingende Gezegend (A.F. Troost) 186  (mel. Gezang 281)
-  Kinderlied: EL 447 (Is je deur nog op slot?)
- Gezang 476:3,4