PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

VANDAAG KERKENDAG

Goedemorgen,

vandaag gaat om 10:00 uur de kerkendag van start in de Grote kerk in Nijkerk. Gedurende de dag zal de Eben-Haëzerkerk ook open zijn, net zoals 20 andere kerken in Nijkerkerveen, Nijkerk en Hoevelaken.
In de Eben-Haëzerkerk zal er twee keer een moment zijn van zang. 
Het totaalprogramma van deze dag kunt u vinden ophttp://www.sksnijkerk.nl/kerkendag-2013/programma/ en op http://www.sksnijkerk.nl/sks-bussinezz/volledig-programma-8-juni/ Komt u ook rond half 6 op het Plein in Nijkerk genieten van een gedeelde brood en vismaaltijd?

Met deze heerlijke temperatuur is het natuurlijk geweldig om de fietsroute te volgen (of mogelijk te wandelen!) en zo vele kerken vanuit een ander oogpunt te kunnen bekijken. In elke kerk zijn boekjes verkrijgbaar met heel veel meer informatie over de kerken en de route (2,-)
Iedereen, van jong tot oud, gelovig of niet gelovig is van harte welkom!
 

 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.