Doopdienst 7 juli 2013.

Zondag mogen er twee kinderen gedoopt worden: Hendrik Jesse (Hesse) Schipper en Stan van der Horst.
We lezen uit 1 Johannes 4:7-16. Daar gaat het over de onvoorwaardelijke liefde van God voor mensen.
Wat is een passender thema dan dit bij een doopdienst? Bovendien worden wij gevraagd vanuit (!) die liefde anderen in de gemeente en in onze omgeving lief te hebben. Altijd van die grote woorden, en je vraagt je soms af wat er van terecht komt. Maar ook na 2000 jaar gaat die stroom van ongekende en onvoorwaardelijke liefde nog steeds verder. En wij mogen er uit leren putten! God biedt ons een veilige plek van onvoorwaardelijke liefde, zodat wij die veilige plekken weer aan anderen door mogen geven.
Naast onze vaste organist Rien van Boeijen speelt Marieke de Bock op piane en zal de vader van een van de doopouders op trombone spelen.
Samen hopen we een feestelijke dienst te beleven waarin we iets mogen proeven en vieren van Gods onvoorwaardelijke liefde.