Bijzondere kerkdiensten. 14 juli 2013

n de kerkdienst van a.s. zondag nemen drie kinderen afscheid van de kindernevendienst: Anne van Deuveren, Thijs Dirksen en  Judith van Korlaar. Zij hebben zelf mooie liederen uitgekozen en die zullen we natuurlijk samen zingen. Het thema van de dienst is: 'Wie is mijn naaste?'
Het bijbelverhaal waar dit thema uit voortkomt is het verhaal van de barmhartige Samaritaan. Altijd weer een uitdagend verhaal. Zoals ik het nu zie gaat het om veel meer dan alleen maar liefdevol zijn voor mensen die niet bij je eigen groep horen. Hoe dat uit te leggen zodat ook kinderen het kunnen begrijpen is nog wel een vraag. Maar ook een goede vraag. Er is een groot verschil tussen 'kinderachtig' doen, en worden als een kind, zoals Jezus dat verwoordt. Dus hebben we met elkaar weer een prachtige oefenplek in spreken én luisteren a.s. zondag!!
De avonddienst zal weer gevuld worden met het zingen van verschillende liederen tijdens de Sing-In. Welkom!

datum en tijdstip 25-08-2019 om 10:00

datum en tijdstip 25-08-2019 om 18:45