Kerkdienst. 1 december 2013, 10:00 uur

Het project van de kindernevendienst dit jaar heet 'God geeft een nieuwe koning'. In de komende diensten zullen we samen  met de kindernevendienst optrekken. Het bloemstuk is afgestemd op het thema, en ook in de Schriftlezingen zullen we dat doen.
We lezen uit Micha 4, waar een prachtige tekening staat van een tijd waarin er volkomen vrede zal zijn. Volken zullen naar Jeruzalem trekken en er zal volkomen vrede zijn. En dat vertelt Micha in een periode vol dreiging en onrust.
We zingen o.a. uit Gezang 117, Psalm 72, Gezang 127, 42, 304 en een lied uit de bundel Zingende Gezegend van ds. Troost.
Fijn dat we de beamer kunnen gebruiken zodat ook de kindernevendienst kan laten zien waar het project over gaat.