PKN
 
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen

Viering Heilig Avondmaal. 12 januari 2014, 10:00 uur

A.s. zondag vieren we het heilig avondmaal. In de morgendienst is er een overweging naar aanleiding van Filippenzen 4:4-7.
Paulus roept op om niet bezorgd te zijn en hij roept ook om blij te zijn. Wanneer ik dat zo zeg, dan doe ik Paulus geen recht.
HIj zegt: Verheugt u in de Heer. En over zorgen maken: Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden.
Het is geen algemene oproep tot blijdschap en geen zorgen maken, maar deze wordt gedaan vanuit de verbinding die de Filippenzen hebben gekregen met Jezus.
In de ochtenddienst stippen we belangrijke elementen uit deze woorden aan, als voorbereiding op de viering van het avondmaal. In de avonddienst maken we een langere tocht door de bijbel, om dan uit te komen bij deze woorden van Paulus. We hebben 's avonds de viering van het avondmaal achter ons en kunnen dan ook iets dieper ingaan tegen welke achtergrond deze woorden klinken.
 

 

Kent u iemand die ook deze
mail zou willen ontvangen?
Stuur dan dit mailtje door. 
Door op de onderstaande link te
klikken kan iedereen zich
aanmelden voor de informatiemail. 
Ik wil me ook aanmelden!
Deze mail gaat vaak over de de
komende kerkdienst waarin ds
B.G. Versteeg voorgaat. En een
enkele keer over iets anders. 
Het is niet noodzakelijk om
gemeentelid te zijn van de
Eben-Haëzerkerk. Iedereen
mag/kan zich aanmelden voor
deze mail. 
 
 
 

Kerkdienst (Zendingsdienst)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10:00 uur
meer details

Openluchtdienst (gezamenlijke kerken Nijkerkerveen)
datum en tijdstip 24-06-2018 om 16:00 uur
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.