Kerk-School-Gezinsdienst, 26 januari 2014, 10:00 uur

A.s. zondag is er de Kerk-School-Gezinsdienst. De kinderen hebben deze week op school geluisterd naar verhalen over David: O.a. het verhaal over zijn overwinning op Goliath,  zijn vriendschap met Jonathan en zijn zonde door Uria te doden en Batseba als vrouw te nemen. Voor de dienst van zondag is Psalm 23 gekozen door de voorbereidingscommissie. Je zou van twee kanten in het leven van  David kunnen spreken: hij is de sterke held, én hij is de man die durft zwak te zijn en toe te geven: de Heer is mijn Herder. We zingen kinderliederen, die aangeleerd zijn op school. Maar we zullen ook 'De Heer is mijn herder' zingen en sluiten de dienst af door gezamenlijk te zingen: Jezus ga ons voor, deze wereld door, en U volgend op uw schreden gaan wij moedig met U mede. Leid ons aan uw hand naar het vaderland.