Protestantse Kerk in Nederland
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen
 
 
Privacyverklaring Privacyverklaring
Dit privacystatement (vereenvoudigde versie) is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van de Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen.

Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen
Nieuwekerkstraat 106
3864 EG  Nijkerkerveen

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruikmaakt van de diensten van Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen verstrekt. Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
Waarom zijn deze gegevens nodig
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Beveiliging en bewaartermijnen
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard, is daarom afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Delen met anderen
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen en deze zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Bekijk de pdf met het volledige privacystatement.
terug
 
 
 

Inloggen


 

kerkdienst/afscheid KND
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 12-07-2020 om 18:45
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 19-07-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 26-07-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 02-08-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 23-08-2020 om 10:00
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.