» Home » Bezoeker? Welkom
1) Voor wie is de Eben-Haëzerkerk? 1) Voor wie is de Eben-Haëzerkerk?

Iedereen  is welkom om in de kerkdienst God te ontmoeten en Hem door liederen, gebeden en de preek te eren en te aanbidden. De erediensten zijn voor jong en oud, voor heel het huisgezin van God.

Praktisch.
Via beide ingangen ben je welkom en kun je je jas ophangen. Vanaf de ingang bij de van Noortstraat kom je in de hal bij de toiletten en de ingang naar ‘de Steiger’. Dit is een zaaltje waar tijdens de dienst de jongste kinderen verblijven en waar na de dienst koffie gedronken wordt.